Valp fra Blominton

Som oppdrettere er det ekstremt viktig for oss at våre hunder får det beste livet de kan ha, hos menneskene vi betror dem til. Derfor stiller vi visse krav til deg som ønsker å kjøpe hund fra oss. Under finner du en liten liste over egenskaper vi mener er viktige. Vær ærlig med deg selv, og tenk over om du oppfyller kriteriene vi har satt. Ser du at ingen ting stemmer over ens mellom oss, vil det mest sannsynlig være best å finne en annen oppdretter.

Hva vi forventer av deg


1. Du er ærlig og oppriktig.

Vårt høyeste ønske er å finne et individ som passer inn i din livsstil. Det er absolutt lov til å bo i en leilighet og kun være aktiv i helgene, men vi trenger å få vite om det sånn at vi kan være helt sikre på at du reiser hjem med en valp som passer din livsstil. Dog er det viktig å være klar over at tolleren som rase er en fullgod jakthund. Individene vi avler frem er arbeidende hunder og krever derfor eiere som kan tilby hundene våre et rikelig liv. 

2. Du har lest deg opp, og lært deg mest mulig om tolleren.

Alle er enig om at tollere er verdens søteste, og vakreste hunder. Men de er så veldig mye mer enn det! Det er viktig at du som fremtidig hundeeier finner en rase som passer deg og dine behov, så finn ut mest mulig om rasene som interesserer deg. Vi elsker å svare på spørsmål om tolleren og vise frem hundene våre, så om du ikke er kjent med rasen men ønsker å lære mer om den, evt komme på besøk, er det bare å ta kontakt!

3. Du setter alltid hundens behov først.

Når man kjøper en hund, har man ansvaret for at den til en hver tid har det bra og er godt ivaretatt. En fotballkamp kan settes på pause eller ses på senere. En middag kan varmes opp igjen, og en reise kan utsettes. Men en hund kan ikke vente med å gå på tur eller få utløp for oppspart energi. Den klarer heller ikke å si ifra om klørne er for lange eller pelsen flokete. Hunden skal ikke styre livet ditt, men vi må være helt sikre på at en hund fra oss har det bra og blir ivaretatt etter beste evne.

4. Du har et ønske om å gi hunden et rikt og aktivt liv.

Det å gå tur er vell og bra, men tolleren er en meget aktiv rase, avlet frem for å være ute å jakte i vanskelig terreng. Den trenger å få utløp for både fysisk energi og kreativitet. Hva du ønsker å gjøre med hunden din, er opp til deg, men sørg for at det er noe både du og hunden din har glede av å gjøre sammen.

5. Du har tenkt nøye gjennom om det er rom for en hund i livet ditt.

Tolleren lever i snitt 12 år, men det er ikke uvanlig at de bikker 15. Det er mange år med ansvar, så planlegg for at hunden vil være en del av livet ditt i lang tid fremover.

Hva du kan forvente av oss


1. Vi er ærlige og oppriktige.

Vi vier vårt liv til hundene våre, og ønsker dem kun det beste. Valpene er individer med personlige behov, og det er ikke alltid vi har valp som egner seg for et liv hos akkurat deg, og det ønsker vi å være ærlige om ovenfor deg som valpekjøper. 

2. Vi mentaltester valpene våre.

Vi vil at valpen dere får med hjem, passer deres liv, behov og ønsker så godt som overhode mulig. Derfor mentaltester vi alle valpene våre ved 7 ukers alder. Testen kartlegger valpens personlighet, samt individets sterke og svake sider.

3. Våre hunder er stabile.

For oss er temperament ekstremt viktig! Vi avler kun på hunder med godt gemytt og bra mentalitet.

4. Du kan spørre oss om hva som helst.

Ja, noen spørsmål er dumme. Men vi vil mye heller at du spør om du er usikker på noe, enn at du lar vær. Ingen er ferdig utlært, og det er viktig for oss at dere som kjøpere føler dere trygge på at dere kan spørre om hva enn det skulle være.

5. Vi vil alltid være der for deg.

Uansett om du trenger hjelp til å finne riktig børste, trenger pass en helg, ønsker å stille ut, vil delta på en prøve, lurer på å få et valpekull, eller i verste fall ser at du må finne et nytt hjem til hunden din: Vi vil alltid være der for deg, og stille opp som best vi kan. Aldri vær redd for å kontakte oss, uansett hva det måtte være!